Meistä

Lions Club Klaukkala Leat

Me Leat

Vuonna 2010 perustettu Lions Club Klaukkala Leat yhdistyksemme on tänä päivänä iloinen 24 henkilön porukka, joka viihtyy yhdessä ja saa yhdessä tekemällä asioita aikaan.

Toimintamme pääpaino on paikallisessa hyvän tekemisessä. Varsinkin lasten ja nuorten hyvinvointi sekä ylipäänsä eriarvoisessa asemassa olevien auttaminen on lähellä sydäntämme ja tekemisemme ytimessä.

Mitä me teemme

Toiminnassamme toistuvat vuosittain tutut hyväntekeväisyys-tapahtumat, kuten esimerkiksi Tee hyvä teko – keräykset, Joulupuu-keräys ja Joulupatakeräys sekä erilaiset valistusillat lasten ja nuorten vanhemmille.

Ideoimme joka vuosi myös uusia tapoja auttaa eriarvoisessa asemassa olevia tai muutoin avun tarpeessa olevia lähimmäisiämme, joko suoraan tai välillisesti. Esimerkiksi viime vuonna olimme mukana järjestämässä Yhdessä huipulle-porrastapahtumaa, jossa kerättiin varoja Etsivälle nuorisotyölle.

Tule mukaan 

Sykkiikö sinun sydämesi hyväntekeväisyydelle ja oletko kiinnostunut Lions-toiminnasta kivassa porukassa? Monenlaiselle osaamisella sekä ennen kaikkea aktiivisille yhdessä tekijöille ja auttaville käsipareille on hyvin tilaa joukossamme.

Olisiko sinun juttusi olla mukana toiminnassamme?
Ota yhteyttä Heidiin puh. 040 525 1115 tai heidi.kantola@hairent.fi.

Tule mukaan, yksin tai yhdessä!

- TEHDÄÄN TÄSTÄ HYVÄ PÄIVÄ -

Mukaan mahtuvat perheet ja ystävät, myyjät ja kauppiaat sekä seurojen ja yhdistysten edustajat.